NytÃ¥r…

Egenligt ville jeg havde skrevet en længere smøre om vores liv og Daniel fremskridt, krydret med lidt lommefilosofisk banale livsobservationer..

Men som Lars synger kom livet larmende forbi og stjal øjeblikket. Så der gik 1-2-3 måneder mens min dårlige samvittighed over at ikke skrive mine tanker ned gnavede i min bevidsthed. Så dem der følger med lægger mærke til at dette indlæg er tilbage dateret til nytår fra marts af..

Denne observation af netopt at tiden flyver afsted, dagene glider ud i et – men på den fede måde, det er måske netopt det der var den lommefilosofiske observation – og vores forældre vil nok mene at det er en frygtelig banal observation. De lavede den for 35 år siden og ved at sådan er livet for dem der stifter familie.

Vi har slet ikke haft tid i 2008 til at kede os. Der var altid noget man kunne lave : projeker at gennemføre, planer at føre ud i livet, hyggetid med sønnen og om alt fejlede en tøjvask, opvask eller noget rengøring. Og det altsammen har givet mening. Hvor jeg måske før følte at jeg havde styr på alt, det var blevet for nemt (livet), det var generelt sorgeløst og den største bekymring var at finde på noget at tage sig til i håb at finde mening med konceptet at være menneske, så er dette nu lysår væk.

Istedet har man aldrig rigtigt fri, bekymringer er der masser af for det handler jo ikke længere kun om en selv – det lyder ikke som en forbedring – men jeg har aldrig været mere stolt af mig selv end jeg er nu. Og der var det så forkert at jeg brugte "jeg" ordet – for det er jo en team effort. Vi har skabt dette og det er noget vi er mere lykkelige og stolte over end noget andet vi har gjort i vores liv.

Jeg håber på at 2009 vil være lige så pakket med oplevelser og glæder som 2008 var. Jeg håber det samme for alle de andre der følger vores liv og hvor vi følger deres liv. Jeg håber på vi får tid til at mødes med jer mere i 2009, men jeg tror desværre osse at med Daniels lillesøster ankomst så får vi ikke mere tid i 2009.

Anders (& Christina) [1] 🙂

[1] : In absentia – Hun ligger på sofaen og sover til eftermiddagslur. Så meget som Gloria nu lader hende..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *