Et gensyn med en bekymringsløs ungdom..

Jeg har netopt tilbragt en hel uge i Aalborg i forbindelse med Geneva kursus for Telenor. Det krævede at jeg boede deroppe på hotellet ved siden af Sonofon (Schielsminde), og det betød osse at jeg havnede i situationen at været på kursus fra 9 til 17 hver dag og derefter selv skulle finde noget at spender resten af dagen med… I Aalborg…

Til alt held (eller hvad man nu skal kalde det..) var jeg blevet sendt derop sammen med min ungersvend af en kollega, Daniel, et par tyve somre, så han havde gode ideer havde man nu kunne bruge den fritid til. Du gætter det – Jomfru Ane gade.. Jeg ville mene jeg var for gammel til det – men omvendt kunne jeg ikke lade det går over min ære at lade opkomlingen være mere frisk end jeg var, så jeg deltog hver aften, og forsøgte ihærdigt at drikke lige så meget som knægten, igen for ikke at miste ære – jeg skal vist være glad for han tog hensyn til mig og holdt igen; og ikke begyndte at drikke absint… (Som han ellers gør sig meget i når han er på djævleøen..).

Men jeg må blankt indrømme at der var et par morgener i Aalborg hvor jeg følte mig ret hærget i de øverste par centimetre af hjernen..

Fakta vi lærte på turen til Aalborg : Øl og sprit priser er helt fantatiske deroppe – 15 kr for en ½L fadbamse eller drink, 10 kr for et shot. Jomfru Ane gade som en eller hvis plastikkøbenhavner havde udtalt der var mere gang i på en tirsdag end der er i kbh. på en fredag – det har vi nu tilbagevist – der var 200 gæster i gaden samlet og de drev fra bar til bar der udleverede gratis kom ind af døren øl, man bare gad komme ind.
Vores Aalborgenske kollegaer kanont flinke og vi havde det rigtigt hyggeligt med dem i den uge. Glæder mig til at komme til at arbejde sammen med dem, når de nu kommer ind i vores processer.
Og ikke mindst… jeg er ikke 25 mere, men i korte perioder kan jeg stadig opføre mig sådan, om end kroppen hævner sig dagen efter.. (Men en komplet hotel brunch morgenmad med røreæg, bacon, pølser, juice, toast, yougurt, kaffe, cronsainer og yougurt gør vidunder for ens evne til at fungere..)

One thought on “Et gensyn med en bekymringsløs ungdom..”

  1. ???
    Vil det sige vi har været i Aalborg samtidigt??
    Jeg var EDDERMA’ME!! blevet forvirret hvis vi var stødt pÃ¥ hinanden i byen. Total twilight zone. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *