Fustrationer og selvfede følelser..

I onsdags kom jeg ned i vores aflåste parkeringskælder under vores byggeri og fandt ud af der havde været indbrud i min bil. Det skal siges det er en 18 gammel Toyota Carina og vi har ikke for vane at gemme noget i den af værdi. Heller ikke denne gang. Indbrudstyven var kommet ind ved at bukke/hive den øverste halvdel af vores passagerfordør ud, så han kunne få hånden ind og låse op. Skræmmende nok en metode der vil virke i de fleste biler..
Han slap afsted med de fyrstelige tyvekoster i form af ½ dunk mineralsk motorolie, ½ dunk kølervæske, vores dækjern samt en rulle gaffatape. Altså ikke tyvekoster for mere end 100 kr.. Højest!

Så er det jo pisse irreterende de har smadret døren! Det lykkes mig at finde en ny fra en autoophugger i næsten samme grå farve, til 700 kr. Den hentede jeg igår; og idag på små 30 minuter afmonterede jeg den gamle dør, påmonterede den nye og byttede sidespejlet om på dørene, da det på den nye dør havde en revne. De 30 min er personlig record for det er første gang jeg skifter dør på en bil 🙂 Og det gav en godt boost til min maskuline selvsikkerhed; Endnu engang har jeg løst en af den slags tests mænd skal igennem i livet – i dette tilfælde var katagorien større mekaniske dele på transportmidlet og den var klaret til et ret 12 tal (på den ny skala 🙂 ).

Det fede er at den selvfede følelse nu langt overskygger det knæk min "kan jeg overhovedet have noget sikkert"-oplevelse gjorde ved min tryghed..

Har jeg meldt dette til politiet? Nej. Jeg tror ikke jeg vil få noget som helst ud af det, og da der ikke er andet end ansvarsforsikring på bilen; kan dette jo kun være et rent tab til mig – lige ud over det maskuline selvtillidsboost..

One thought on “Fustrationer og selvfede følelser..”

  1. Som sagt før: Jeg er TRÆT af kriminalitet. Det var da godt du slap med 700 kr. + transport og arbejdstid.
    Jeg ville til enhver tid melde al kriminalitet, jeg blev udsat for, til politiet. Personligt får du intet ud af det, men din beslutning er med til at skævvride statistikkerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *